Billingeracet

12 maj, 2018

12 maj, 2018

0:00 Till 0:00

http://www.billingeracet.se/

Lopp Beskrivning

 

Välkommen att utmana det klassiska Billingeracet!

Loppet inleds med en klättring uppför berget Billingen. Efter klättringen och en del singletrack och löparspår väntar en gammal järnvägsbanvall. Här går det fort och det lönar sig att hitta en klunga att åka med. Efter lite mer singletrack kommer man till ”Morfars” depå, direkt efter väntar en riktig utmaning, Öglundabacken.

Tillbaka på berget är man åter vid tävlingscentret och andra depån. För de som kör 37 km är det målgång. De som fortsätter kan se fram emot Rydslingan med fina singletracks som Rekordstigen och Endurostigen.

På väg tillbaka mot berget är det läge att samla kraft i sista vätskedepån. Nu väntar ny bansträckning med både backe och stigar, och till sist Strupen, den avslutande och karakteristiska klättringen uppför Billingen.

Efter målgången väntar en välförkänt medalj, förtäring och massor av eftersnack!

Information

79 km, 37 km

Lägg till kommentar

Betygsätt loppet genom att klicka på stjärnorna nedan:

 

Related Events

Ulricehamn, Sverige

22 september, 2018

Långloppet Västgötaloppet MTB går på en bana som är förhållandevis tekniskt enkel och går i huvudsak i varierad och vacker,…Läs mer

Stockholm, Sverige

5 maj, 2018

63 km, 23 km

Lidingöloppet MTB är en fartfylld, tuff, kuperad och vacker upplevelse i skärgårdsnära natur.Läs mer

Ottarsborg 105, 714, Örbyhus, Sverige

10 maj, 2018

25 km / 50 km

För 9:e gången avgörs Ottarsloppets mountainbike-tävling, på naturliga stigar och skogsvägar i Vendelåsens fina terräng.Läs mer